24 maart 2011

Пилотен Пост

Привет от мен,

Това е първият ми пост!

Не знам как така се случи та не съм четял блогове и не съм и правил. Може би отново ме е подминало това течение, което намирам за очарователен начин да поддържаш нещата на повърхността на съзнанието си. Да ги доизясниш. Да бъдеш чут и да водиш някакъв вид комуникация с хората и себе си. Къде се чуло и видяло такова нещо. То по наше време...[подчертал съм по важните думи в текста за по тъпите ми приятели :) ]

Благодаря на Лъчо, че ме светна за тази система.

Напоследък често ми се случва да забравям какво мисля. А ми е интересно... интересувам се от себе си.  Виждам възможност за един дневник тук и сега, без да ми се налага да си отделям тетрадка с надпис "Дневник" и да я крия под матрака ми, където има други неща все пак страдаме от липса на място. 

Няма кой да подрежда ... стаята ми - хаос. Това е моето царство. Редовното извинение е : "Слабите се стремят към ред, силните владеят хаоса." :) Ай кажи нещо де ! 

Този блог ще бъде едно подредено място, обещавам. Най - подреденото място на планетата ще бъде. По ред и дисциплина ще е баш като в най - развитите източно-европейски държави. Т.е този блог ще бъде за слабите. Силните да си владеят хаоса.