28 juni 2011

Различни тенис впеатления, които ме сполетяха докато гледах Уимбълдън вчера и днес

Тениса не ми е мания, но вчера нямаше как да не гледам нашата първа ракета - Цветана Пиронкова. Тя игра като Терминатор 1,2 и 3. Много ни зарадва, както направи и миналата година.

Докато гледах тоз мач, започнах да откривам разни сходни черти с една сцена от Троя с Брат Пит и Големия Изрод. Ето тука ще ви я пусна да си го цъкнете и да го изгледате и да ми кажете после не е ли така !




Абсолютно точно описва мача.
-събитието се извършва пред затаила дъх публика.
-играят две професионални личности - едните тенисистки другите пък войници
-единият професионалист е видимо по-привлекателен и по-малък от другия
-големия играч разчита на силата си и на авторитета си пред публиката, докато другия е изцяло съсредоточен върху двубоя и чака точния момент.
-победеният умира (Винас Уилямс умря от яд)

Много ме ядосва липсата на енергия в някои моменти от женския тенис. Нямат сила да изпълнят игрището, да хванат тая ракета като хората и да я изжулят тая топка едно хубаво. Понякога дори параболата на топката е толкова голяма, че имаш време да отидеш до кухнята да си направиш един сандвич, да прибереш продуктите в хладилника, да си сипеш питие, да ги принесеш до телевизора/лаптопа и да им теглиш една майна.

Тука илюстрирам :

Не, че не могат да играят, но на моменти изглежда сякащ тая хилка е 123 килограма. Забележете нейната лява ръка също. Иначе е много секси :)
При мъжете, хилката е по-естествено продължение на ръката. По-леко им стои в ръцете. По-голяма лекота
Много добре. Страхотно. Забележете също как и двата му крака са във въздуха. Той лети. Вие може ли да летите на форхенд а?
От друга РЪКА, много ми харесва непосредственоста на тоя спорт. Във футбола например има около 4-8 вцепеняващи секунди, през които се изпълваш с кеф и радост. В тениса е по-скоро към  2-3 секунди. Но са по-начесто и понеже нямаш време да отреагираш и да ИЗПЦУЕШ като нормален футболен фен, остават като вътрешно напрежение през следващите няколко секунди. И разбира се, моята любима част - В такива моменти, който описах по-горе - Съзлзи и Смях напират едновременно ( за себе си говоря) и ми става много яко. Тятър Сълза и Смях пасти да яде. 

Кокото по-добра тенисистка си, толкова повече играйш кат мъж. Затва тез Уилямс са най-добрите от години. Щот са некадърни мъже тенисисти, решили да минат в по-лесната лига.

Е' те тука, че сложим една снимка на наща:

Бръснала се е. Няма как.

20 juni 2011

Стоп Анимираме Beastie Boys


След 600 МБ снимки със смешната ми камера, успяхме да завършим великото дело ! Vol.2 
Вече на пазара. На компакт диск и аудио касета.